top of page

I. AI CRAFTS

TISZTÁNLÁTÁS KÖDÖS IDŐKBEN

Workshop AI implementáció és a digitális termékfejlesztés

reális dilemmáiról

2023. október 12. 18:00-20:00, The SPOT Budapest (Király utca 26.)

MI AZ AZ AI CRAFTS? 

A Bobcats Coding csapatával egyedi szoftverfejlesztési projekteken dolgozunk. Ebben a munkában az elmúlt 8 hónapban radikálisan megváltoztak az új megrendelőkkel folytatott beszélgetések:

Mindenki AI-t akar. Mindenbe.

 

… és nincs is ezen miért csodálkozni. A digitális térben megjelenő új termékek fókusza mindig is jól követte a pénzpiacok érdeklődését. Az elmúlt hónapok adatai alapján a globális recesszió kellős közepén azok a cégek tudnak nagy számosságban valós növekedést felmutatni, akik az AI implementációra fókuszálnak.

 

A Fortune 500 portfólió 2023 augusztusában 16%-os hozamot hozott, ezt az átlagot csupán a négy nagy tech cég AI fejlesztései húzzák fel a 62%-os növekedésükkel. Ha őket kivesszük a képletből, akkor csupán 4%-os reál veszteséget termel a gazdaság irányadó portfóliója. Mindeközben a startup világban 2023 első félévében a globális kockázati tőkebefektetések a felére estek vissza. A megmaradó befektetések között viszont tarol az AI.

 

A Crunchbase szerint az idén nyáron történt befektetések egyötöde AI irányba ment. A Y Combinator S23 programban a short listen szereplő 229 cég közül 138 az AI területen innováló formáció volt. 

Bobcats team working-68_edited.jpg

Egy ilyen gazdasági környezetben mi akkor tudjuk a maximumot nyújtani az ügyfeleinknek, ha élen járunk ezen a területen. Nemrégiben publikáltuk az AI Playbook for Digital Product Teams címet viselő kutatásunkat, amivel a termékfejlesztési projektekben való AI implementáció 12 legfontosabb dilemmáját jártuk körbe valós projekt esetekből inspirálódva. 

 

2023 októberében pedig életre hívjuk az AI Crafts workshop sorozatot azzal a céllal, hogy egy közös, gyakorlatias platformot teremtsünk a termékfejlesztési területen dolgozó szakembereknek. Bízunk benne, hogy te is velünk tartasz ebben az izgalmas közös tanulásban. 

PROGRAM

Az első esemény alkalmával 4 témába zoomolunk majd bele gyakorló szakemberek szemüvegén keresztül.
 

  1. Egy élő demó keretében mutatjuk majd be, hogy hogyan is alakítja át az új AI eszközrendszer egy senior szoftverfejlesztő hétköznapi munkájának a rutinját. 
     

  2. Több esettanulmányon keresztül vesszük majd végig, hogy hogyan lehetséges jól tanítani a látó algoritmusokat szintetikus képi adatok felhasználásával. 
     

  3. Mesélünk majd az AI Playbook for Product Teams 12 pontjáról és hogy mit látunk, mik azok a kérdések, amiket mindenkinek meg kell tudnia válaszolni, ha AI implementációba vágja a fejszéjét.
     

  4. Végül, de nem utolsó sorban pedig arról is mesélünk majd, hogy ha már saját AI modell trénelésére adjuk a fejünket/pénzünket, akkor miért kell nagyon máshogy kezelni a projekt kockázatelemzési aspektusait. 

Bobcats team working-41_edited.jpg

ELŐADÓK

Csapat2-03_edited_edited_edited.jpg

Kökény Tamás

Horváth Gergely_edited.jpg

Horváth Gergely

Director of Biz Dev

Synda+

Portre-27r_edited_edited.jpg

Fazekas Barbara

mormota_edited.jpg

Móricz Tamás

Senior Data Scientist

ALIZ

Időpont: 

2023. október 12.

18:00-20:00,

Helyszín:
The SPOT Budapest

(Király utca 26.)

SZAKMAI PARTNEREINK

ivsz_new_logo_4c_tagline.png
Regisztráció - AI Crafts

Nagyon köszönjük, hogy ellátogattál az oldalunkra.
A 2023. október 12-én esedékes workshopra már minden jegy elkelt, de sok szeretettel várunk a következő rendezvényünkön! :) 

TELTHÁZ

bottom of page